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Vorspeise

Soft egg on porcini cream with crunchy parmesan

Soft egg on porcini cream with crunchy parmesan

11,00
Corte San Ruffillo cold cuts

Corte San Ruffillo cold cuts

accompained by the Chutneys of our production and piadina romagnola
12,00
Selection of Cheeses with organic jams and Corte San Ruffillo honey

Selection of Cheeses with organic jams and Corte San Ruffillo honey

12,00
Mixed platter of cold cuts from Corte San Ruffillo and cheeses

Mixed platter of cold cuts from Corte San Ruffillo and cheeses

15,00
Selection of Mora Romagnola cold cuts of Corte San Ruffillo, Chutney of our production and piadina

Selection of Mora Romagnola cold cuts of Corte San Ruffillo, Chutney of our production and piadina

16,00
Double tartare of beef fillet and venison fillet with combined sauces

Double tartare of beef fillet and venison fillet with combined sauces

16,00
Fois Gras terrine with mustard pears, oranges, raisins bread

Fois Gras terrine with mustard pears, oranges, raisins bread

18,00

Erster Gang

Strozzaprete with vegetables from my garden

Strozzaprete with vegetables from my garden

This dish is also available gluten-free
11,00
Anelli di semolino con ragù di castrato al profumo di alloro

Anelli di semolino con ragù di castrato al profumo di alloro

14,00
Passatelli with shallot, bacon and zucchini

Passatelli with shallot, bacon and zucchini

12,00
Tagliatelle with our Ragout Romagnolo

Tagliatelle with our Ragout Romagnolo

12,00
Cappellaccio nero ripieno di burrata con funghi porcini

Cappellaccio nero ripieno di burrata con funghi porcini

14,00
Chitarrino con ragù bianco di vitello profumato all'arancia

Chitarrino con ragù bianco di vitello profumato all'arancia

13,00

Zweiter Gang

Filetto di maiale con cavolo nero e broccolo romano del nostro Orto

Filetto di maiale con cavolo nero e broccolo romano del nostro Orto

15,00
First step pigeon with Porto sauce and croutons of its livers

First step pigeon with Porto sauce and croutons of its livers

20,00
Sliced Beef gr. 450 with rosemary potatoes and braised radicchio

Sliced Beef gr. 450 with rosemary potatoes and braised radicchio

23,00
Stuffed guinea-fowl breast and thigh roll

Stuffed guinea-fowl breast and thigh roll

con crema di zucca, giardinetto di verdure e porro croccante
14,00
Vegetarian dish: Squacquerone pie with vegetable composition

Vegetarian dish: Squacquerone pie with vegetable composition

11,00

Nachtisch

Biscuits baked by our Chefs

Biscuits baked by our Chefs

3,00
<i>accompanied by a glass of Passito di Corte San Ruffillo</i>

accompanied by a glass of Passito di Corte San Ruffillo

7,00
Sorbet of the day

Sorbet of the day

5,00
Semifreddo al rosmarino con riduzione al Porto, mandorla tostata e pepe rosa

Semifreddo al rosmarino con riduzione al Porto, mandorla tostata e pepe rosa

6,00
Ricotta soffiata con pesche sciroppate di Corte e croccante di nocciola

Ricotta soffiata con pesche sciroppate di Corte e croccante di nocciola

6,00
Semisfera di cioccolato con crema al limone e cardamomo, con spuma di fondente

Semisfera di cioccolato con crema al limone e cardamomo, con spuma di fondente

6,00